Välkomna!

Hej och godkväll mina fina! Jag kände att jag behövde en liten nystart här i livet så jag tog tjuren vid hornen och började med att byta blogg. Jag måste dock erkänna att det känns lite i hjärtat att lämna min, sedan två och ett halv år tillbaka, trogne bloggis bakom mig. Men vem vet, jag kanske flyttar tillbaka en vacker dag (vilket är högst troligt om jag känner mig själv rätt) men just nu känns det här ganska rätt.

Här kommer jag bjuda på en hel del fotografier, låta er följa med på race och på olika uppdrag jag tar mig an tillsammans med Svenska Racerbåtsförbundets rescue team. Ni kommer även kunna läsa en del texter och ord direkt från en förvirrad, vilsen men ändå ganska stabil studenthjärna och givetvis kommer det även dyka upp en hel del vardagliga inlägg. Jag hoppas, hoppas att ni kommer tycka om bloggen och kika in här igen!

Jag vill i alla fall passa på att hälsa både nya och gamla läsare välkomna hit. Jag hoppas att ni, precis som jag, kommer trivas som fisken i vattnet.

Kärlek,
/S

[Mannen i mitt liv]

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>